Stævner 2013

Stævneoversigt

1. december 2013 - Springning med 4. afd. af klubmesterskab

9. - 10. november 2013 - Dressur med 3. og 4. afd. af klubmesterskab

28. - 29. september 2013 - Springning med 3. afd. af klubmesterskab samt Internt dressur for begyndere og let øvede

8. juni 2013 - Internt dressur for begyndere og let øvede ryttere

26. maj 2013 - Springning med 2. afd. af klubmesterskab

25 - 26. maj 2013 - DISTRIKTSSTÆVNE DRESSUR OG SPRING FOR PONY

20. april 2013 - Springning med 1. afd. af klubmesterskab

16 - 17. marts 2013 - Dressur samt 1. og 2. afd. af klubmesterskab

23. februrar 2013 - Springning med 1. afd. af klubmesterskab - AFLYST

1. december 2013 - Springning med 4. afd. af klubmesterskab

Anmeldelsesblanket: Klik her

DRF's blanket: Klik her

Resultater: KLIK HER

Dette stævne er et D-stævne, altså ikke ring og spring Vild

Det er tilladt at have hjælper eller ridelærer med på banen i B0 klasserne. I B0 klasserne tilbydes du en ekstrarunde hvis du ikke rider fejlfrit. Ekstra runder koster kr. 20,- og ligger sidst i klassen. Max. 3 ekstra runder per ekvipage.

9. - 10. november 2013 - Dressur med 3. og 4. afd. af klubmesterskab

Proportioner: Klik her

Pas De Deux LC1: Klik her LB1: Klik her LA1: Klik her

Kür LC: Klik her LB: Klik her LA: Klik her

Endelige Startlister: KLIK HER

Resultater: KLIK HER

Til dette stævne var der 70 starter lørdag og 50 starter søndag. Klubmesterklasserne var spændende lige til det sidste - i ponyklassen var intet afgjort før allersidste rytter havde været gennem programmet. Vi havde til dette stævne lavet Kür og Pas De Deux, for at få lidt andet dressur end det traditionelle. Det var til stor succes - de 4/6 ryttere der startede gav publikum en oplevelse - som man vil snakke om længe. Rytterne havde virkelig gjort noget ud af både musikken og udklædningen. Det bliver garanteret ikke sidste gang at vi afholder disse klasser - så glæd Jer til kommende stævner.

Kæmpe tak til sponsorer der gav fine præmier til de vindende ryttere om lørdagen.

Disco rytterne Emma og Louise
Fangerne Matilde og Christinna
Sofie I Kür
Cathja I Kür

Startliste Springning: Klik her

Startliste Dressur: Klik her

Startliste Holdridning: Klik her

Resultatliste Dressur: Klik her

Resultatliste Spring: Klik her

Vi takker alle vores sponsorer for fine præmier til dette stævne.

8. juni 2013 - Internt dressur for begyndere og let øvede ryttere

Proportioner: KLIK HER

Startlister Holdridning: KLIK HER

Resultatlister: KLIK HER

Stævnet blev afholdt udendørs, i forrygende godt vejr. Der var godt nok lidt blæst - så alt i Madteltet, fik en vind af sand ind det meste af dagen. De havde travlt med at sælge rigtig god mad og is. Men havde også travlt med at holde ting rene for sand.

Der var 134 starter, fordelt på klasser fra Holdridning, LD1 til LC2. Der var rigtig mange ryttere der prøvede kræfter med stævner for føste gang. Det blev klaret i fin stil, selvom der var mange spørgsmål til afholdelse af stævner.

Under holdridningen var der rigtig mange tilskuere, som så spændt på de små poder. Alle holdene var guided af ridelærerne, Elisabeth, Henrik og Sofie.

Tusind tak til alle hjælperne, som fik dagen til at fungere, perfekt.

Det er en fornøjelse at se de "små" ryttere være så spændte og yde deres bedste på banen. Det er også en stor fornøjelse at se rytterene får overrakt rosetter og gaver.

26. maj 2013 - Springning med 2. afd. af klubmesterskab

Proportioner: Klik her

Startlister: KLIKHER

Resultater: KLIK HER

I forbindelse med Distriktsstævne afholdtes 2. afdeling af klubmesterskaber. Vi havde lånt fine spring hos Dansk Spring Design, så rytterne og hesten havde nye spring at se på. Det så dog ikke ud som om at det gjorde noget. Der var 5 pony ryttere og 5 heste ryttere til start.

25 - 26. maj 2013 - DISTRIKTSSTÆVNE DRESSUR OG SPRING FOR PONY

Proportioner: Se DRF GO

Foreløbige Startlister: Kan ses på DRF Live

Spring Resultater: KLIK HER

Dressur Resultater: KLIK HER

TD: Per Nielsen

20. april 2013 - Springning med 1. afd. af klubmesterskab

Resultatlister: KLIK HER

Det var et lille og hyggeligt stævne, med 39 starter i B0-runder og 6 starter i klubmesterskab for ponyer og 5 starter i klubmester for heste.

Der var en del fejl i B0 runderne - så der var flere ryttere, der måtte have en ekstrarunde.

Dagens uheldigste rytter må være Emma Victoria på Fiona. Fiona fik et shock, da den kom ind i ridehallen og så muren opstillet fint med blomster. Det fik Fiona i højeste gear - og rundt det gik - meget stærkt. Uheldig var Emma - hun blev nærmest smidt af ind i barrierren - men heldigvis skete der ikke noget alvorligt.

En anden uheldig rytter var Matilde S, eller måske man ikke kan kalde det uheldig - måske mere fantastisk - over et spring - lykkedes det hende at skubbe hovedtøjet af hesten - og havde så bare tøjlen rundt om halsen. Ponyen tog det dog pænt og standsede.

16 - 17. marts 2013 - Dressur samt 1. og 2. afd. af klubmesterskab

Resultater: KLIK HER

Der var 70 starter Lørdag (9 til 19) og 48 starter Søndag (9-16). Et rigtig fint besøgt stævne, hvor der blev vist mange fine ridt. Tak til alle hjælperne - det er rart, at I altid vil give en hånd med.