Ryttermærker

Ryttermærke 1 november 2016.

Ryttermærke 4 prøve i Vasehus Rideklub

Rideklubben har gennemført kursus i Dansk Rideforbunds ryttermærke 4 2017.

Tillykke til de 13 dygtige piger.

Ryttermærke 4 prøve i Vasehus Rideklub

Rideklubben har gennemført kursus i Dansk Rideforbunds ryttermærke 4, maj - juni 2014.

Tillykke til: Agnes, Ida, Jasmin, xxxx og Mille.

Ryttermærke 2 prøve i Vasehus Rideklub

Vasehus Rideklub har gennemført kursus i Dansk Rideforbunds ryttermærke 2, og lørdag den 22. november var det så tid for den afsluttende ryttermærkeprøve.

Vasehus Rideklub er stolt over at kunne sige tillykke med ryttermærkerne til følgende ryttere:

Celia, Xenia, Emma, Liva, Alberte, Marikka, Fie, Camilla og Maiken.

Kurset blev gennemført af Vasehus Rideklubs ryttermærkeundervisere: Karen Arkesteijn og Marianne Bonde.

Ryttermærke 4 prøve i Vasehus Rideklub

Vasehus Rideklub har gennemført kursus i Dansk Rideforbunds ryttermærke 4, og lørdag d. 13. april var det så tid for den afsluttende ryttermærkeprøve i Vasehus Ridecenter med ryttermærkedommer Line Asmussen.

Vasehus Rideklub er stolt over at kunne sige til lykke med ryttermærkerne til følgende ryttere:

Camilla Munksgaard, Ditte Marie Klitgaard-Jensen, Lena Juhl Christensen, Louise Sarsberg Just, Rebecca Berman Sachse og Sara Lyngsø.

Kurset blev gennemført af Vasehus Rideklubs ryttermærkeundervisere: Bent Bjerring, Johanne Jespersen og Marianne Bonde.